Nieuwe Invalidenkaart aanvragen

U kunt gemakkelijk online uw Invalidenkaart aanvragen. Vul onderstaand formulier in en ontvang uw kaart binnen 14 dagen in huis. Heeft u vragen? Lees dan de veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen
1 Uw gegevens

Uw gegevens

2 Toepassing

Toepassing

Wist u dat u er ook een Autipas bestaat? Mogelijk is deze kaart een betere oplossing voor uw situatie. Voor meer informatie zie: https://www.autisme.nl/producten/autipas/

Uw handicap/ziektebeeld wordt niet vermeld op uw Invalidenkaart. Deze informatie zal anoniem worden verwerkt.

Kies de reden die het beste uw gebruik omschrijft. Zijn meerdere redenen van toepassing? Selecteer dan de reden die voor u het belangrijkst is.

MEDEDELING

Het is NIET mogelijk om de Invalidenkaart te gebruiken als parkeerkaart. Hiervoor heeft u een gehandicaptenparkeerkaart nodig. Deze verstrekken wij NIET. Deze dient u aan te vragen via uw eigen gemeente. U kunt momenteel niet verder met deze aanvraag.

3 Voorwaarden

Voorwaarden

4 Bevestigen

Uw aanvraag versturen

Door op 'Aanvraag indienen' te klikken, geeft u aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Houd er rekening mee dat uw aanvraag definitief is en niet kan worden gewijzigd.

Kloppen uw gegevens?

De gegevens die u heeft verstrekt voor de Invalidenkaart worden exact zoals opgegeven afgedrukt. Uw tevredenheid is onze prioriteit, dus zorg ervoor dat alle informatie correct is voordat u doorgaat. Wijzigingen achteraf zijn niet mogelijk.

Druk hieronder op 'Aanvraag indienen' om uw aanvraag te voltooien
Product Subtotaal
Invalidenkaart  × 1 19,90
Subtotaal 19,90
Totaal 19,90

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid. Wij verwerken geen medische gegevens.

Voorwaarden & kosten

Levertijd
Doorgaans is de levertijd van de Invalidenkaart twee weken. Gedurende het proces van uw aanvraag zullen wij u op de hoogte houden en een verzendbevestiging sturen zodra uw kaart is verzonden.

Kosten

De kosten voor een Invalidenkaart bedragen eenmalig €16,95 (excl. €2,95 verzendkosten). Na ontvangst van uw kaart krijgt u digitaal een rekening, die u gemakkelijk met iDeal of bankoverschrijving kunt betalen. U kunt de Invalidenkaart tot één jaar na uitgifte verifiëren via de QR-code aan de voorzijde. U kunt er voor kiezen om de jaarlijks een nieuwe kaart te ontvangen, zodat uw kaart altijd geverifieerd kan worden. Vink dan ‘Mijn Invalidenkaart automatisch verlengen’ aan bij het aanvraagformulier.

Mocht u vanwege uw financiële situatie niet in staat zijn om de kosten voor de Invalidenkaart te betalen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die behoefte heeft bij een Invalidenkaart, deze kan ontvangen en gebruiken.